Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Június 14. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: Festetich Kastélyszálló

Ezt ne hagyja ki!

Ezt ne hagyja ki!

A háromcsillagos Festetich Kastélyszálló*** és Zsuzsanna Hotel*** Szelestén, egy 13 hektáros arborétum szívében, festői környezetben várja kikapcsolódásra, feltöltődésre, és pihenésre vágyó vendégeit. A kastély-, gyógy- és konfer

A szálloda szolgáltatásai közül kiemelkedik a saját gyógyvíz, amely 1260 méter mélyből kerül a felszínre. Az 55 fokos víz, több mint 4900 mg/l sótartalmánál fogva rendkívül sokoldalúan fejti ki gyógyhatását. A nagyon gazdag ásványianyagtartalom kedvező hatású a mozgásszervi, reumatikus, szív és érrendszeri, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek, panaszok enyhítésében, gyógyításában. Ellenjavallata nincs. Fürdőnk további különlegessége, hogy teljesen vegyszermentes a gyógyvizünk. Naponta leengedjük a teljes vízmennyiséget, és friss gyógyvízzel töltjük fel a medencét. A magas sótartalom és a vegyszerek hiányában fürdés után a bőr kellemesen selymes tapintásúvá válik. Továbbá a nyitott szemmel úszkáló gyermekeink szemét sem bántja a víz.

Ezüsthárs éttermünkben a magyar és a nemzetközi konyha remekeit kóstolhatja meg. Gyógyfürdőnk Drinkbárja gyümölcslevekkel, friss salátákkal, szendvicsekkel, könnyű ételekkel, különböző tea- és kávéspecialitásokkal várja vendégeit. Étlapjainkon megtalálhatók a vegetáriánus finomságok, a fürdőhely speciális ételei és a legfinomabb borok is.

A kastélyszálló étterme és konferenciatermei (40, 70 és 250 fős) minden igényt kielégítő technikai eszközökkel felszerelve kiváló helyszínt biztosít konferenciák, szimpóziumok, értekezletek, továbbképzések, tréningek, fogadások, esküvők, üzleti és magánjellegű, illetve családi összejövetelek, sport és kulturális programok megszervezésére és lebonyolítására. A szálloda konferenciatermeinek együttes alapterülete megközelíti az 520 m2-t. Itt összekötheti a kellemest a hasznossal, az üzletet az élvezettel!

Szobafoglalás telefonon a +36 95 565 001 számon vagy e-mailben: info@szelesteikastely.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.