Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2017. Február 21. 09:11, kedd | Belföld
Forrás: Infopapa.hu, teol.hu, reset.hu

Ezt hogy bírták ki a rendőrök röhögés nélkül...

Ezt hogy bírták ki a rendőrök röhögés nélkül...

Egy ittas férfi a megpadkázott autója elgurult kereke után szaladt, amikor megérkeztek a rend őrei.

Felmentették az ittas járművezetés vádja alól azt a férfit, akit még 2015 augusztus 30-án éjszaka állítottak elő a rendőrök. A fiatal férfi durván 90-95-tel, jóval a megengedett sebesség felett autókázott, ezért nem tudott bevenni egy kanyart, és az útpadkának ütközött.

A kocsi egyik kereke ezért légvesztett lett, az abroncs eldeformálódott, és az autó a füves padkán megállva valahogy másodszor is az útpadkának ütközött. Ezután kereket akart cserélni, de a pótkerék felpumpálás közben a meredek utcán elkezdett lefelé gurulni, ő pedig szaladt utána.

A DOMBON LEFELE GURULÓ KEREKET KERGETŐ FÉRFI LÁTVÁNYA VOLT AZ, AMIRE A RENDŐRÖK MEGÉRKEZTEK.

A vádlott első vallomásában azt állította, hogy nem is vezette az igazoltatás előtt az autót, aztán ezt az állítást a forró motorháztető megdöntötte. Ezután a férfi azt állította, hogy csak a defektet követően, ijedtében ivott egy komolyabb mennyiségű pálinkát, miután megtalálta a kocsiban az ajándéknak szánt italt.

A bírói indoklás szerint az életszerűten vádlotti magatartás szakértői adatok hiányában kevés a bűnösség bizonyításához, ezért a férfit felmentették. Az ítélet nem jogerős, úgyhogy az ügyész fellebbezhet, ha még nem röhögte halálra magát ezen az egészen.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 17:04, csütörtök | Belföld

Már csaknem a felét beoltották a regisztrált 18-59 éveseknek

A regisztrált aktív korúaknak, vagyis a 18-59 éveseknek már csaknem a felét beoltották a koronavírus ellen

2021. Április 15. 14:03, csütörtök | Belföld

Véget ért a távfűtési szezon

A szolgáltatók sokéves gyakorlata alapján a távfűtési szezon április 15-ével véget ér, ugyanakkor a hivatalos, jogszabályban is rögzített fűtési időszak május 15-ig tart,

2021. Április 15. 11:32, csütörtök | Belföld

Csak kitalálta a rablást a pénzszállító dolgozója

Nem történt rablási kísérlet egy pénzszállító cég alkalmazottja ellen szerdán egy X. kerületi bevásárlóközpontban, az esetet a cég munkatársa kitalálta - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

2021. Április 15. 11:02, csütörtök | Belföld

A vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására

A vendéglátó helyek készülnek a teraszok közeledő nyitására. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) elnöke az MTI érdeklődésére szerdán elmondta,