Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Február 21. 09:11, kedd | Belföld
Forrás: Infopapa.hu, teol.hu, reset.hu

Ezt hogy bírták ki a rendőrök röhögés nélkül...

Ezt hogy bírták ki a rendőrök röhögés nélkül...

Egy ittas férfi a megpadkázott autója elgurult kereke után szaladt, amikor megérkeztek a rend őrei.

Felmentették az ittas járművezetés vádja alól azt a férfit, akit még 2015 augusztus 30-án éjszaka állítottak elő a rendőrök. A fiatal férfi durván 90-95-tel, jóval a megengedett sebesség felett autókázott, ezért nem tudott bevenni egy kanyart, és az útpadkának ütközött.

A kocsi egyik kereke ezért légvesztett lett, az abroncs eldeformálódott, és az autó a füves padkán megállva valahogy másodszor is az útpadkának ütközött. Ezután kereket akart cserélni, de a pótkerék felpumpálás közben a meredek utcán elkezdett lefelé gurulni, ő pedig szaladt utána.

A DOMBON LEFELE GURULÓ KEREKET KERGETŐ FÉRFI LÁTVÁNYA VOLT AZ, AMIRE A RENDŐRÖK MEGÉRKEZTEK.

A vádlott első vallomásában azt állította, hogy nem is vezette az igazoltatás előtt az autót, aztán ezt az állítást a forró motorháztető megdöntötte. Ezután a férfi azt állította, hogy csak a defektet követően, ijedtében ivott egy komolyabb mennyiségű pálinkát, miután megtalálta a kocsiban az ajándéknak szánt italt.

A bírói indoklás szerint az életszerűten vádlotti magatartás szakértői adatok hiányában kevés a bűnösség bizonyításához, ezért a férfit felmentették. Az ítélet nem jogerős, úgyhogy az ügyész fellebbezhet, ha még nem röhögte halálra magát ezen az egészen.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről