Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 24. 17:16, szerda | Helyi
Forrás: hir6.hu

Ez nem semmi, gratulálunk Magic Cats!

Ez nem semmi, gratulálunk Magic Cats!

Az idei Év Felsőoktatási Zenekara a Pápai Magic Cats Rockabilly Trio lett!

Egy internetes szavazáson gyűjtött voksok mennyisége és a legnagyobb hallgatói fesztiválon toborzott rajongótábor nagysága alapján kialakult a djuice-EFOTT tehetségkutató végeredménye. 2011-ben az Év Felsőoktatási Zenekara a Magic Cat’s Rockabilly Trio. A csapat nyereménye az elismerő cím mellett egy demo album elkészítésére biztosított hangstúdió használat és szakmai támogatás, emellett ők a jövő évi EFOTT fesztivál egyik biztos fellépői.
A díjra a fesztiválra jelentkező zenekarok közül azok a bandák pályázhattak, akik az EFOTT minőségi szűrőjén átjutottak, és legalább a zenekar tagjainak felét felsőoktatási hallgatók alkotják. Internetes szavazás során került ki régiónként 1-1, összesen 5 banda, akik a fellépési lehetőséget kaptak az EFOTT-on és valódi fesztiválkörülmények között bizonyíthatták rátermettségüket. Az Év Felsőoktatási Zenekara 2011 címet a legnagyobb sikert arató banda helyszíni fesztiválteljesítményével érdemelte ki, amelyet szakmai zsűri és a szervező csapatból alakult zsűri bírált el.
Szoros versenyben, de a zsűri egybehangzó véleménye alapján a legnagyobb bulit a Magic Cat's Rockabilly Trio hozta össze, így hozzájuk vándorolt az Év Felsőoktatási Zenekara 2011 cím. A versenyben az EFOTT-ra beszavazott további csapatok Rokokó Rosé, Mary PopKids, Superego, The Long Beach és Lions of Suburbia is ígéretes produkciójuknak köszönhetik eddigi sikereiket.

 


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék