Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. December 11. 12:47, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Évet értékelt a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság

Évet értékelt a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Pápai Rendőrkapitányság keretein belül működő Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2015. december 10-én délután tartotta évértékelő ülését.

A konzultatív testület megjelent tagjait Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető köszöntötte, majd a bizottság tagjai kisorsolták a „Biztonságos a kerékpárom” elnevezésű közlekedési akció keretében hirdetett nyereményjáték három nyertesét, akik később kapják meg az ajándékcsomagot. Ezt követően dr. Varga Balázs rendőr alezredes közlekedésrendészeti osztályvezető ismertette az elmúlt 11 hónap baleseti helyzetét. Kiemelte, hogy a legfőbb baleseti ok továbbra is az elsőbbség meg nem adása és a relatív gyorshajtás volt. Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes megelőzési előadó a 2015. év baleset-megelőzési tevékenységéről adott tájékoztatást és elmondta, hogy az országos és helyi kezdeményezésű programokkal, rendezvényekkel, közlekedési akciókkal igyekeztek minden korosztályt megszólítani, valamint kiemelt figyelmet fordítottak a kerékpárosok és gyalogosok védelmére. A tanácskozás végén a bizottság tagjai olyan közlekedési problémákat vetettek fel, amelyek kiküszöbölése növelheti a közlekedés biztonságát, csökkentheti a szabálytalanul közlekedők számát a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:35, kedd | Helyi

Arcon ütötte és a haját tépte

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi nőt.

2024. Május 13. 21:58, hétfő | Helyi

Áldozó Tamás: Jó a közbiztonság Pápán

A polgármester a Szent László utcáról jelentkezett be videójában.

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.