Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Május 07. 04:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Eurovíziós Dalfesztivál - Nem foglalkozik esélylatolgatással Freddie

Eurovíziós Dalfesztivál - Nem foglalkozik esélylatolgatással Freddie

A péntek délelőtti második próbán elsősorban a különböző kameraállások rögzítésére koncentrált a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd).

Az énekes az MTI-nek a próba után telefonon azt mondta: nem foglalkozik esélylatolgatással, a produkció tökéletesítésére koncentrál.

"A mai próbán nem tudtam teljes mértékben átélni a dalt, most elsősorban a különböző kameraállásokra figyeltem. Állókamerákkal és robotkamerákkal is dolgozunk, amelyek szinte sorokra vannak igazítva, ezeket figyelni kell, hogy a fellépésen a televíziónézőkkel is megteremtsem a kontaktot. Még kisebb részletekkel kapcsolatban szükség van egyeztetésre, de a végére nagyon szépen össze fog állni a produkció" - fogalmazott a próba után az énekes.

Freddie szerint a következő, hétfői próbáig csupán apróbb változtatásokat kértek a fényekkel és a vágóképekkel kapcsolatban.

"Nem latolgatjuk az esélyeket, koncentrálunk a mi fellépésünkre, nem foglalkozunk a többi ország produkciójával, úgyis a közönség dönt" - mondta el Freddie, aki pénteken a stockholmi Magyar Házban lép fel, szombaton pedig a Eurovision Village szabadtéri színpadán mutatja be versenydalát, a Pioneert, amellyel megnyerte A Dal 2016 című műsort.

Freddie kedden az első elődöntőben Lidia Isac moldovai énekesnő után lép színpadra. A 18 versenyzőből - akárcsak két nappal később, a második elődöntőből - tízen jutnak a jövő szombati döntő 26-os mezőnyébe.

Freddie-vel együtt öten lesznek a színpadon: rajta kívül három vokalista - a Fool Moon a cappella csapatból Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás -, valamint Baranya Dávid táncos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban