Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 08. 10:30, péntek | Sport
Forrás: mti

EURO-2016 - Clattenburg vezeti a döntőt, Kassai a negyedik bíró

EURO-2016 - Clattenburg vezeti a döntőt, Kassai a negyedik bíró

Az angol Mark Clattenburg lesz a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjének játékvezetője, míg Kassai Viktor negyedik bíróként működik majd közre a mérkőzésen.

Az európai szövetség (UEFA) pénteken délelőtt hozta nyilvánosságra, hogy az Eb-n eddig három meccset vezető, 41 éves Clattenburg fújja majd a sípot a Portugália-Franciaország mérkőzésen. A két partjelző Simon Beck és Jake Collin lesz, míg az alapvonalon Anthony Taylor és Andre Marriner segíti a bíró munkáját.

Clattenburg a kontinensviadalon a Belgium-Olaszország és a Csehország-Horvátország mérkőzéseket vezette a csoportkörben, míg a nyolcaddöntők során a lengyel-svájci találkozón bíráskodott.

A mostani játékvezető-küldés megegyezik a Bajnokok Ligája májusi döntőjével, ugyanis a Real Madrid-Atlético Madrid összecsapást is Clattenburg vezette és Kassai volt a negyedik bíró. Mindez azt jelenti, ha az angol bíróval bármi történne a meccs előtt vagy közben, a 40 éves magyar vezetné tovább a mérkőzést.

A Saint-Denis-ben sorra kerülő Eb-döntőre Ring Györgyöt jelölték a partjelzők tartalékjának.

A Portugália-Franciaország találkozót vasárnap 21 órától rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Péntektől lehet jegyet vásárolni a döntőre

Péntektől lehet jegyet venni a labdarúgó MOL Magyar Kupa május 15-i döntőjére, melyben Paks csap össze a Ferencvárossal a Puskás Arénában.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.