Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 23. 09:42, csütörtök | Helyi

Érezze biztonságban magát, és szeretteit!

Érezze biztonságban magát, és szeretteit!

A mai modern, rohanó világban sajnos nincs időnk és lehetőségünk vigyázni egymásra.

Sajnos egyre több az idősek kárára elkövetett bűncselekmény, és sajnos mindennapossá vált, hogy egy utcán rosszul lett betegen átlépnek a járókelők…
A családok a munkájuk, vagy a földrajzi távolságok miatt nem tudnak mindig az idős családtagjaikkal lenni, állandóan felügyelni őket. Mégis szeretnék biztonságban tudni szüleiket, nagyszüleiket.
Ezen problémákra kínálnak megoldást az SOS 911 szolgáltatásai, melyekről Vári Tamással, a területi igazgatóval beszélgettünk.

Hogy tudná összefoglalni egy mondatban a szolgáltatásuk lényegét?
Bármilyen vészhelyzet, például egészségügyi, baleseti, támadás, betörés előfordulása, észlelése esetén - a nap 24 órájában - egy gombnyomásra indul a szakszerű segítség.

Kiknek ajánlja a szolgáltatásukat?
Korunk forradalmi, innovatív segélyhívó szolgáltatása egy különleges segélyhívó eszköz, egy SOSokosóraáltal nyújtott gyors hatékony segítségnyújtás, időseknek, gyerekeknek, vállalkozásoknak, egyesületeknek, természetjáróknak, vadászoknak, fogyatékkal élőknek és minden olyan embernek aki- egyedül él nem számíthat senkire, - szülei rokonai messze élnek tőle, nincsenek állandó, 24 órás felügyelet
alatt - ágyban fekvő beteg nehezen kér segítséget - szeretné gyermekeit biztonságban tudni akkor is, ha épp nincs vele. Mindenki szorong, ha nem érzi magát vagy szeretteit biztonságban.

Mi a segítségkérés folyamata?
Valamely kollégánk igény esetén telepíti az ügyfélnek a segélyhívó rendszert. A kihelyezéskor egy mindenre kiterjedő oktatást kap az ügyfél, a mindenkori sikeres segítségkérés érdekében. A vészhívó gomb megnyomásával egy hívás indul el a diszpécser központba, ahol szakképzett mentésirányítók, mentőtisztek és orvosok dolgoznak. Azonnali kétoldalú kommunikáció jön létre a segélykérő és a diszpécser között. Diszpécser programunka beérkező híváskor egy adatlapot jelenít meg, mely tartalmazza a biztosított esetleges betegségeinek leírását, a szedett gyógyszereit és minden olyan információt, mely fontos lehet a segítségnyújtás során. Megjelenik a képernyőn továbbá a biztosított GPS koordinátája, így pontosan meghatározható a segítségkérő helyzete. A rendelkezésre álló információk alapján a diszpécserek döntik el, hogy milyen segítség induljon, és hogy pontosan hová menjen.

Miben egyedi az Önök szolgáltatása? Miben tudnak többet adni az ügyfeleknek?
Szolgáltatásunk azért különleges a többi segélykérő rendszerekkel szemben,mert az eszköz

• nem helyhez kötött,
• mindig a biztosított csuklóján van,
• kétoldalú kommunikációra képes,
• éjjel nappal rendelkezésre állunk,
• tudjuk GPS koordináták alapján a biztosított pontos helyzetét,
• adatlap alapján rengeteg olyan információval rendelkezünk, ami a segítségnyújtás
alapjául szolgálhat.
• okostelefonra telepíthető applikáció a hozzátartozóknak
• a szerződőhöz kihelyezünk különböző orvosi eszközöket, amelyek naponta
több alkalommal küldenek információkat a beteg állapotáról (pl.vérnyomás, pulzus stb) (adatvédelmi nyilatkozat, és az ehhez tartozó szerződés alapján)
• az érdeklődők, vagy új előfizetők egy ingyenes orvosi állapotfelmérésen vehetnek részt, ahol cardiovascularis kockázatelemzést készítenek orvosaink, Dr. Biszku Zsuzsanna, Dr. Szombathelyi Tibor, Dr. Kovács Zoltán. Az érdeklődőknek szerződött partnerünk, ’Dr. Simon Eszter természetgyógyász szív-stressz index vizsgálatot és vitalitás elemzést végez júniusban és júliusban teljesen ingyen, a pápai irodánkban. (Pápa, Fő u. 25)

Van esetleg valamilyen akciójuk jelenleg?
Igen, jelenlegi akciónk keretében házaspároknak vagy testvérpároknak egyet fizet kettőt kap akciónk van a segélyhívó eszközökre, és a havidíjakra egyaránt. Június közepétől indul egy új kampányunk, melynek keretén belül az említett orvosi eszközt, egy on-line funkciós, gsm kártyás vérnyomásmérőt adunk ajándékba. Állandó akcióinkban a havi szolgáltatási díjunk már 1900 forinttól elérhető.

Ki ne hagyja!
Megnyerheti 1 éves segítségnyújtó szolgáltatásunkat, amennyiben részt vesz egy INGYENES egészségügyi állapotfelmérésen Pápa, Fő u. 25. sz. alatti Centrumunkban. név, e-mail, telefonszám megadásával
Jelentkezni: verocentrum.papa@gmail.com e-mail címen, 06/70/850-6362 telefonszámon, vagy személyesen.

A tragédia Önnel is bekövetkezhet!
Ne habozzon, hívjon minket még ma!
Ne feledje, egy gombnyomás a segítség!
Keressen minket e-mailben vagy telefonon.
Hívjon még ma!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.