Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 03. 13:43, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu - fotó: pixabay illusztráció

Erdőben töltötte egy eltévedt, kisgyerekes család az éjszakát

Erdőben töltötte egy eltévedt, kisgyerekes család az éjszakát

Az erdőben töltötte az éjszakát egy eltévedt család Bakonybél mellett. A rendőröknek végül sikerült megtalálniuk.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május elsején 9 óra 42 perckor egy férfi tett bejelentést, hogy feleségével, valamint 5, 8 és 10 éves gyermekeivel a Bakonybél melletti erdőben tett kirándulásuk során előző nap eltévedtek, és az éjszakát az erdőben töltötték.

Az apa elmondta, hogy április 30-án 18 óra körül érkeztek a község melletti erdőhöz, ahol kocsijukkal addig mentek a fás területen, amíg lehetett. Onnan a felesége, a fia és az egyik lánya gyalog indultak tovább, míg ő és a harmadik gyermekük az autónál maradt. Az anya a gyermekekkel eltévedt, majd az apa a másik lányukkal a keresésükre indult, melynek következtében elszakadtak egymástól. A férfi a kislánnyal másnap délelőtt kiért az erdőből, és egy vendégháztól kért segítséget.

A Veszprémi Rendőrkapitányság tíz járőre a bejelentést követően a helyszínre sietett, ahonnan az apa által megjelölt erdős részre indultak. A rendőrök egy helyi vadász segítségével a keresés megkezdésétől számított fél órán belül Németbánya külterületén megtalálták az eltévedt család többi tagját, és épségben a bakonybéli vendégházba szállították, ahol a tulajdonos élelmet és pihenőhelyet biztosított számukra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére