Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2015. Május 19. 07:56, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Erdészekkel, halőrökkel és polgárőrökkel együtt akciózott a rendőrség

Erdészekkel, halőrökkel és polgárőrökkel együtt akciózott a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság 2015. május 16-án egész napos közös szolgálatra hívta a Bakonyerdő Zrt. erdészeit, a Pápa és Vidéke Horgászegyesület halőreit, valamint a pápai járás polgárőreit.

A közlekedésbiztonsági és közbiztonsági fokozott ellenőrzés Pápa városát, valamint a Pápai járás Bakonyhoz közeli, illetve bakonyi falvait érintette. Az ellenőrzések kiterjedtek a települések külterületeire, a Pápához közeli horgásztavakra, valamint a Bakonyban található erdei kiránduló utakra és pihenő helyekre. Az akció alkalmával ötven személyt igazoltattak a járőrpárosok. Közülük többen figyelmeztetésben részesültek, mert az erdei utakra gépkocsival kívántak behajtani. Kirívó szabálytalanságot az ellenőrzés nem tárt fel, és csupán egy személlyel szemben volt indokolt helyszíni bírság kiszabása.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.

2024. Május 12. 11:43, vasárnap | Helyi

Sokan kiakadtak a szervezőkre, amiért már kora délután bezárták az Expo kapuit

A helyszínen is sokan zúgolódtak és a közösségi média is tele van panaszáradattal. Egyes kiállítók minőségét is kifogásolják, de leginkább azt, hogy szombaton fél 4-től nem engedték be az embereket a rendezvényre.

2024. Május 12. 11:38, vasárnap | Helyi

Kényszerleszállást hajtott végre a pápai Bázisrepülőtéren a műrepülő világbajnok

A landolás sikeres volt, nem sérült meg senki.