Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. November 29. 17:05, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Építkezés miatt teljes az útzár a Séllyei utcában, december 1-ig!

Építkezés miatt teljes az útzár a Séllyei utcában, december 1-ig!

"Tisztelettel értesítjük Pápa város lakosságát, hogy a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma udvarán, a Pápa, Március 15. tér 9. szám alatt, érintőlegesen a Séllyei utca 4. szám alatti építési munkálatai miatt 2021.11.29-től 2021.12.01-ig, 07:00-19:00 között teljes útlezárásra kapott engedélyt a generálkivitelezést végző Pesti Építő Zrt.

A lezárásra a kollégium épület körüli talaj megtartását eddig biztosító szádlemezek kihúzása miatt van szükség. Az érintett útszakaszok: Anna tér-Séllyei utcai bejárata, Séllyei utca, Széchenyi utca, Március 15. tér. A forgalomirányításról a Kivitelező gondoskodik a Március 15. tér és a Séllyei utca utca találkozásánál. Az érintett hatóságokat a generálkivitelező már értesítette az esetleges lezárásról.

A lakosságot ért minden kellemetlenségért elnézésüket kérjük, hálás szívvel köszönjük türelmüket és együttműködésüket. Külön hálával tartozunk Pápa város minden hatóságának, munkatársainak segítőkészségükért, valamint Magyarország Kormányának az anyagi támogatásért!" - áll a közleményben.

Címkék: útzár, séllyei utca

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.