Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 24. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Elzárkózik a világtól a botrányos életű sztár

Elzárkózik a világtól a botrányos életű sztár

Lindsay Lohan egy ideig nem fogja elhagyni az otthonát, mert megijedt, hogy kiszámíthatatlan viselkedése miatt börtönbe kerülhet. Lehet azonban, már későn óvatoskodik, ugyanis a napokban elütött valakit a kocsijával.

Lindsay Lohan éppen a próbaidejét tölti egy bírósági ítélet után, vagyis a hatóságok minden lépését figyelik, és ha valami törvénybe ütközőt cselekszik, azonnali börtönbüntetésre számíthat. A drog- és alkoholproblémákkal küzdő sztár ennek ellenére nem bír magával: szokása szerint rendszeresen vad bulikban köt ki éjszaka, és kiszámíthatatlanul viselkedik, ezért a barátai aggodalmukban megkérték, hogy vonuljon inkább önként házi őrizetbe. A legmeglepőbb a történetben a válasz, Lohan ugyanis beleegyezett a dologba.

A híresség valószínűleg azután látta be, hogy nagy bajba kerülhet, ha nem fogja vissza magát, hogy a múlt héten híre ment: elütött valakit a kocsijával egy hollywoodi klub előtt. Lohan a nyilvánosság előtt természetesen tagadja, hogy balesetet okozott, mindenesetre az ismerőseinek ígéretet tett, hogy amíg nagy a kockázat, csakis akkor hagyja el a házát, ha közmunkát kell végeznie, amire bírói ítélet kötelezi. A kérdés csak az, hogy vajon időben hozta-e meg a döntést, a baleset állítólagos áldozata ugyanis azt mondja: sérülést ugyan nem szenvedett, de tanúkkal tudja igazolni, hogy Lindsay Lohan nekiment a kocsijával, ezért feljelentést akar tenni. Ha ez megtörténik, a sztár valószínűleg megint bíróság elé kerül, és nem számíthat sok jóra - pedig egyébként már csak két hete volna hátra a próbaidő lejártáig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára