Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2012. Július 25. 16:05, szerda | Külföld
Forrás: MTI

Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán

Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán

Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán. A rokonaival március óta Máltán élő 18 éves magyar lány eltűnését hétfőn jelentették be a hatóságoknak. R. Ágnest vasárnap látták őt utoljára Qawra városban - jelentették helyi lapok internetes változatai.

A hatóságok ugyanakkor rábukkantak egy fiatal nő holttestére, feltételezhetően egy hasonló korú oroszéra, akinek kilenc napja veszett nyoma.
A holttestre kedden kora este találtak rá Paceville város Villa Rosa-völgy nevű részén. A szerda reggeli boncolás első eredménye szerint a lány koponyatörést szenvedett. A rendőrség feltételezi, hogy leesett valahonnan, vagy esetleg elütötte egy autó. Kilétéről a rendőrség hivatalosan nem közölt semmit. A holttesten a DNS-vizsgálatot még nem végezték el.
A Malta Today című angol nyelvű lap beszámolója szerint az oszlásnak indult holttest állapota megfelel egy kilenc napja halott személy fizikai állagának.
http://www.maltatoday.com.mt/en/newsdetails/news/national/Lifeless-body-of-young-woman-found-in-Paceville-20120724
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20120725/local/russian-girl-died-of-head-fractures.430092

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 06:12, csütörtök | Külföld

Meghaladta a hárommilliót a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Meghaladta a hárommilliót a koronavírus-fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, és a járvány már több mint 131 ezer emberéletét követelt - közölte szerdán a baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház.

2020. Július 08. 17:09, szerda | Külföld

Francia miniszterelnök: Nem lesz újabb karantén

Az új francia miniszterelnök, Jean Castex kizárta annak a lehetőségét, hogy ismét általános karantént vezet be a kormány, ha újból erőre kap a koronavírus-járvány Franciaországban.

2020. Július 08. 11:03, szerda | Külföld

Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség

Konténerekben kialakított, rejtett börtöncellákat, illetve kínzókamrákat fedezett fel a holland rendőrség egy raktárban a belga határ közelében fekvő Wouwse Plantage településen

2020. Július 08. 09:05, szerda | Külföld

Egy második hullám súlyosan érintheti az európai gazdaságot

Ha a koronavírus-járvány esetleges második hulláma az elsőhöz hasonló mértékű visszaesést jelentene, az nagyon súlyosan érintené az európai gazdaságot - hangsúlyozta Halmai Péter közgazdász az M1 kedd esti műsorában.