Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Február 19. 09:29, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Előzetesben a trükkös tolvaj

Előzetesben a trükkös tolvaj

A Veszprémi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte 2014. február 17-én azt a pápai nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával több idős embert is az otthonában lopott meg.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves Cz. Szilvia és vele egykorú társa, F. Józsefné budapesti lakos 2014 januárjában és februárjában több dunántúli városban kerestek fel idős embereket, akik lakásába különböző hamis indokokkal – szomszédot, eladó lakást keresve, közüzemű cég, polgármesteri hivatal alkalmazottjaként – bebocsátást kértek. Az ingatlanokba bejutva elterelték a házigazda figyelmét és főként készpénzt tulajdonítottak el. A bűncselekmények elkövetésével több százezer forintot zsákmányoltak. Egy dunaújvárosi sértettnél – a nyugdíjas férfi éberségének köszönhetően – nem jártak sikerrel, nála a bűncselekmény kísérleti szakban maradt.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Cz. Szilvia és társa, F. Józsefné ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. F. Józsefné jelenleg szökésben van, ellene elfogató parancs van érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.