Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. December 17. 18:17, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Előkerültek a trófeák a házkutatásnál

Előkerültek a trófeák a házkutatásnál

Két dám bika trófeát találtak a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói egy Pápa környéki településen élő vadász házában. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás adatai szerint a Pápateszér külterületén található vadásztársaság területén 2012 októberében és 2013 novemberében R. László vadász egy-egy dám bikát lőtt ki, ám erről a vadásztársaságot nem értesítette. Az elejtett állatokat hazavitte, húsukat családja elfogyasztotta, trófeájukat pedig kikészítette és azt a lakásában tartotta.

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói az 55 éves férfinél 2014. december 16-án házkutatást tartottak, amelynek során az egyik szekrény tetejéről előkerültek a jogosulatlanul hazavitt vadak trófeái. A nyomozók a trófeák mellett a gyanúsított engedéllyel tartott két lőfegyverét is lefoglalták. R. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.