Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2018. Május 10. 08:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd egy ház kerítésének ütközött motorkerékpárjával egy ittas férfi Pécsen a minap. Ráadásul hamis volt a rendszáma is.

Egy motorral közlekedő férfit akartak igazoltatni a rendőrök május 8-án 10 óra 20 perckor Pécsen az Eszék utcánál, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva tovább haladt. A rendőrök követni kezdték a motorost, aki pár perccel később Keszüben a Petőfi Sándor utcában elesett a motorral, majd egy ház kerítésének ütközött. A könnyű sérülést szenvedő férfinál alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök elfogták, majd további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi el van tiltva a járművezetéstől, valamint a motorkerékpár forgalmi rendszámán lévő P betű, R betűre volt házilag átjavítva.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A hamisított forgalmi rendszám miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúját is vizsgálja a rendőrség.

Címkék: hamis, ittas, motor, pécs, rendő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 06:08, szerda | Kék hírek

Rendőrökre támadók őrizetét rendelték el a nyomozó ügyészek

Újabb, rendőrökre támadó férfiak őrizetét rendelték el a Debreceni Regionális Ügyészség készenlétes ügyészei, ezúttal három férfi ellen kellett intézkedniük

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.