Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 14. 15:14, péntek | Helyi
Forrás: Indopapa.hu, Pápai Rk.

Ellopta falubelije biciklijét

Ellopta falubelije biciklijét

A Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a Pápa környéki férfi ellen folytatott nyomozást, aki egyik falubelije biciklijét lopta el.

A nyomozás adatai szerint 2015. május 24-én este a 48 éves K. Zoltán lakóhelyén bement az egyik ház udvarába és ellopta az ott letámasztott több tízezer forint értékű kerékpárt. A biciklit haza vitte, majd szétszerelte. Később a kerékpár egyik alkatrészére a sértett élettársának unokája ismert rá K. Zoltán udvarában, amiről 2015. július 14-én értesítették a rendőrséget. Varga Csaba rendőr főtörzsőrmester és Czere Zoltán r. főtörzsőrmester körzeti megbízottak a gyanúsítottnál még aznap házkutatást tartottak, amelynek alkalmával megtalálták a lopott kerékpár néhány alkatrészét. K. Zoltán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a napokban küldték meg a pápai rendőrök a Pápai Járási Ügyészséghez.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.