Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Augusztus 05. 08:45, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elkötötte egy veszprémi pizzafutár kocsiját egy pápai férfi

Elkötötte egy veszprémi pizzafutár kocsiját egy pápai férfi

Kocsikázni támadt kedve. Balesetet is okozott, majd megpróbált elfutni a rendőrök elől.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2023. augusztus 3-án az esti órákban, hogy Veszprémben egy pizzafutár által a parkolóban hagyott nyitott gépkocsihoz ismeretlen személy odasétált, abba beült, majd a benne hagyott indítókulcs segítségével az utcából elhajtott - írja a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldala.

Az elkövető a városban nekiment még egy másik parkoló autónak is, majd onnan is továbbhajtott. A helyszínen a járőrök megkezdték az elkövető valamint az autó felkutatását, amikor egy a balesethez közeli utcában felfigyeltek az ellopott autóra, amiből az ismeretlen épp próbált kiszállni. A rendőröket meglátva futni kezdett, de nem jutott tovább, mert az egyenruhások hamar utolérték és elfogták.

K. Péter 29 éves pápai férfi a rendőröknek elmondta, hogy ő csak autókázni szeretett volna. A veszprémi járőröknek azt is sikerült megállapítani, hogy a férfi nem is vezethetett volna, mivel a járművezetéstől el volt tiltva. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így az elkövető már a harmadik bűncselekményét követte el pár perc leforgása alatt.

A férfit elfogták, előállították és őrizetbevételét követően gyanúsítottként hallgatták ki Járművezetés ittas állapotban, Járművezetés az eltiltás hatálya alatt és Jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetése miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.