Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 25. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Árián Flóra

Elkészült Fekete Dávid legújabb klipje - A jó és a rossz harca

Elkészült Fekete Dávid legújabb klipje - A jó és a rossz harca

Fekete Dávid leforgatta legfrissebb videó klipjét a legújabb albumáról, amelynek ugyan ez a címadó dala is: Ébredj fel!

A Videoklipben bemutatkozik Dávid Freedom nevű zenekara is. A zenekara egy tízfős csapat, akikkel most indul egy turnésorozatra.

A zenészek közül többen, hazánkban és külföldön is nívós múlttal rendelkeznek. Legutóbb Dáviddal együtt a Syma csarnokban voltak hallhatók és láthatók.

A klipet két napig forgatták. Az első nap a nádasdladányi Nádasdy-kastélyban, délután 4 órától hajnali 4 óráig Dávid jeleneteit vették fel. 8 csábító lány, egy díjnyertes agár is szerepet kapott.

Majd másnap a Freedom zenekara következett, akik a falból jönnek ki és külső szemlélőként próbálják értelmezni a "Földön" történteket.

Az utómunkák során rengeteg egyéb kiegészítő, speciális effekt is szerepet kapott a cél elérése érdekében. Rendkívül energikus csapat dolgozott rajta.

Zene: Fazekas T. Dániel - Grósz Artúr, Szöveg: Fekete Dávid, Rendező: Jimy, Operatőr: Mayer Zoltán, Vágó: Cun.

A klip azt próbálja sugallni az érdeklődőknek, hogy ébredjünk fel a világ álcáiból, vegyük észre a szemfényvesztést és nézzünk a dolgok mögé. A lelkünkben állandóan jelen van a jó és a rossz kőkemény harca. Ha figyelmesen nézzük a klipet, láthatjuk, hogy a csábító lányok arca eltorzul, amikor elfordulnak Dávidtól. Hogy győzedelmesednek-e a főhős felett, a klip végén kiderül…

Dávid célja a videoklipjeivel és a zenei irányzatával, hogy a szöveget is értelmezvén, ösztönözze magát és a hallgatóságát is, olyan pozitív üzenettel, amelyből hiány van a világban.

További célja, hogy minél többet koncertezzen Freedom nevű zenekarával és továbbra is értéket képviselhessen mind a dalaival, mind a klipjeivel.

Most ismét szólóprodukcióval kedveskedik rajongóinak Dávid, de feleségének, az RTL KLUB, Barátok közt című sorozatából is megismert Cserpes Laurának is próbálja egyengetni a zenei pályafutását.

A nyár fellépésekkel és koncertezésekkel telik.

Címkék: klip

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.