Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Július 27. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Eljegyezték a tündéri színésznőt

Eljegyezték a tündéri színésznőt

Carey Mulligannek már nem az Oscar-jelölése a legnagyobb büszkesége, hanem, hogy párja máris megkérte a kezét.

Sok fantázia, vagy észérv nem volt abban, amikor Carey Mullgian hosszú ideig Shia LaBeouffal randizgatott. De szerencsére megjött az Oscar-jelölt színésznő esze, és tovább állt. Párkeresgélés közben pedig rátalált Marcus Mumfordra, akiben foltjára lelt. Olyannyira, hogy a Mumford & Sons énekese már meg is kérte a kezét a hétvégén. Pedig még csak öt hónapja boldogítják egymást. De Marcus sietsége érthető, hiszen Carey nemcsak szép és tehetséges, de olyan édes, hogy károsabb a fogakra, mint a cukor. Szóval tőle nehezen találna jobb társat egy életre.

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon