Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. November 25. 13:59, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Országos elismerések a Pápa és környéke Szuperinfónak

Országos elismerések a Pápa és környéke Szuperinfónak

A közelmúltban a Magyar Vöröskereszt és a NÉBIH is köszöntő oklevéllel fejezte ki köszönetét a szerkesztőségnek, az elmúlt évben tanúsított együttműködéséért.

Molnár Károly, a Pápa és Környéke Szuperinfót kiadó Prosper 2003. Kft. ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hosszú évek óta támogatják a Magyar Vöröskereszt áldozatos munkáját. - Különösen a jelenlegi helyzetben kap nagy hangsúlyt a véradás fontossága, de az elmúlt időszakban is igyekeztünk hozzájárulni a helyi véradási alkalmak népszerűsítéséhez, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mekkora jelentősége van a vérkészletek rendelkezésre állásának - hangsúlyozta az ügyvezető.

A Magyar Vöröskereszt mellett a NÉBIH is köszönetét fejezte ki a Pápa és környéke Szuperinfónak, amiért hozzájárult ahhoz, hogy a faanyaghirdetések megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak, ezáltal segítve a jogszerűtlen kereskedők elleni hatékony fellépést.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 17:35, csütörtök | Helyi

22 katona tette le az esküjét Pápán

Alapkiképzésük befejezését követően - ünnepélyes körülmények között - huszonkét katona tette le esküjét január 21-én, csütörtökön az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

2021. Január 21. 09:13, csütörtök | Helyi

Elhanyagolta befogadott kutyáját, állatkínzás miatt vádolják

Állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy nő ellen, akinek kutyája a hónapokon át tartó elhanyagolás következtében végül súlyos állapotban került az állatvédők oltalma alá

2021. Január 20. 11:49, szerda | Helyi

Pápa évzáró ingatlanpiaci árai

Ha a 2020-as év ingatlanpiacán zajló eseményekre és behatásokra tekintünk vissza, igen mozgalmas évet összegezhetünk.

2021. Január 20. 11:38, szerda | Helyi

Pápán nyitják meg a Házasság Hete országos rendezvénysorozatot

A Házasság Hete országos rendezvénysorozat nyitó istentisztelete a Pápai Református Templomban lesz 2021. február 7-én, 10 órakor.