Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 23. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Elhízott az Amerikai Pite sztárja

Fél év alatt közel húsz kilót hízott Jason Biggs, akit az Amerikai pitéből ismer a világ. Mégsem hajlandó fogyókúrázni.

Az amerikai színész április óta tizenhét kilót szedett magára, hatalmas pocakot és még nagyobb tokát növesztett. A fiatal színész ráadásul mintha észre sem venné, hogy csúnyán meghízott: ugyanazokat az M-es pólókat hordja, pedig már igencsak az XL-es mérethez közelít. A harminchárom éves Biggs nem kezdett őrült fogyókúrába, és egyelőre edzőterembe se jár, pedig a producerek igencsak noszogatják, mivel hamarosan forgatni kezdik az Amerikai pite negyedik részét. Biggs mégis csupán annyira volt hajlandó, hogy megígérte: mostantól egészségesebben étkezik, például nem fal be minden este két óriáshamburgert, ahogyan az utóbbi időben szokta.

Nem Biggs az egyetlen amerikai híresség, aki jó pár kilót magára szedett az elmúlt hónapokban, Christina Aguilera, Sinead O'Connor és Jessica Simpson is alaposan kigömbölyödött. Igaz Simpson állítólag kisbabát vár, ám ezt egyelőre nem erősítette meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.