Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 04. 12:44, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elhalasztják a borfesztivált, augusztus 20-ra pedig visszafogott programmal készülnek

Elhalasztják a borfesztivált, augusztus 20-ra pedig visszafogott programmal készülnek

Minden bizonnyal idén már nem lesz Pápai Csülök Cicege és Borfesztivál.

Bognárné Novák Ilona, a JMSZK igazgatóhelyettese elmondta, Államalapító Szent István ünnepén is változik a program, az előzőleg tervezetthez képes szűkebb kínálatra nyílik csak lehetőség. Mint ismeretes, augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani a koronavírus-veszély miatt. Az ünnepséget az Esterházy-kastély udvarán tartják meg, ahol kontrollálni tudják a létszámot. Augusztus 20-án kerül sor a városi kitüntetések átadására is, mivel március 15-én az elmaradt megemlékezés miatt erre akkor nem volt lehetőség.

A Pápai Csülök Cicege és Borfesztivál programját már ugyan teljes egészében összeállították, a kormány döntése nyomán elhalasztják a programot. Hogy milyen időpontban fog sor kerülni a rendezvényre, az igazgatóhelyettes még nem tudott pontos választ adni, annyit azonban elárult, hogy a pályázatban szereplő határidő jövő áprilisban jár le, addig kellene megrendezni a programot, de kérelmezték ennek meghosszabbítását, a járványhelyzetre hivatkozva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.