Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

Több ezer ember gyűlt össze a pápai Fő téren, a Református Egyházi Napok Dunántúl Fesztivál péntek esti koncertjére. A Bagossy Brothers Company lépett volna fel, ám nem sokkal a koncert kezdése előtt viharos erejű széllel érkezett meg a hidegfront. Ifj. Márkus Mihály esperes lépett fel a színpadra, nem sokkal 9 óra után, és elmondta, hogy a színpadtechnikát biztosító szakemberekkel egyeztetve arra jutottak, hogy ekkora szélben sem a zenekar, sem pedig a közönség számára nem lenne biztonságos a koncert megtartása, várnak 10-ig, és ha csillapodik a szél, akkor megtartják a koncertet. Sajnálatos módon nem így lett, ezért a koncert elmaradt.

"Rettentően sajnáljuk, de a mai koncertet az időjárás miatt el kell halasztanunk. A biztonságnál nincs fontosabb, a szél miatt nem veszélyeztethetjük senki testi épségét. Dolgozunk a pótláson, hamarosan jelentkezünk ezzel kapcsolatban. Vigyázzatok magatokra" - írja a zenekar az esemény közösségi oldalán.

Nem ez volt az egyetlen koncert, ami tegnap elmaradt, a Balaton Soundon például Majkáék buliját nem tartották meg az időjárás miatt.

A REND Fesztivál számos programmal várja ma is az érdeklődőket, a programfüzetet ITT találja, este pedig a 30Y lép színpadra a Fő téren, remélhetőleg több sikerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.