Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Október 08. 12:33, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Elfogták a zsebtolvajt

Elfogták a zsebtolvajt

A rendőrök néhány órán belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 35 éves pápai nőt.

Egy férfi 2021. október 6-án értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt Pápa belvárosában megismerkedett egy nővel, aki nem sokkal később ellopta a nadrágja zsebében tartott több százezer forintját, valamint egy doboz cigarettáját és öngyújtóit. Az egyenruhások gyors adatgyűjtés után még aznap előállították, és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt. A 35 éves helyi nő beismerte tettét és elmondta, hogy feltűnt számára a sértett nadrágzsebében levő készpénz, ezért a férfi figyelmét elterelte és kiemelte a zsebéből a papírpénzköteget, a mellette tárolt tárgyakkal együtt. Az ellopott összeg egy részét hamarosan el is költötte. A rendőrök a megmaradt készpénzt, valamint a dohányterméket és az öngyújtókat lefoglalták az elkövetőtől, valamint ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányágon.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 15. 18:28, szerda | Helyi

Jövő nemzedéke program - A fiatalok Pápán tartását célozza Grőber Attila második programcsomagja

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint ha nem lép ezen a területen a következő polgármester, akkor öt év múlva már csak 25 ezer pápairól beszélhetünk.

2024. Május 15. 13:23, szerda | Helyi

Jogsi nélkül, ittasan vezetett - Pápa és Gyarmat között fogták el

A járőrök 2024. május 11-én éjszaka, a 83-as számú főúton, Pápa és Gyarmat között állítottak meg egy autót, majd ellenőrizték a vezetőt.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

2024. május 13. és 19. között fokozott közúti ellenőrzési akciót tart a rendőrség.