Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Február 16. 18:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), police.hu

Elfogták a betörőket a pápai rendőrök

Elfogták a betörőket a pápai rendőrök

Egy családi ház garázsába tört be Bében egy helyi 43 éves férfi és fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak mindkettőjüket előállították.

A sértett 2018. január 27-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a napokban betörtek ingatlanjának garázsába, ahonnan gázpalackokat és kályhacsöveket loptak el. A helyi körzeti megbízottak az adatgyűjtés eredményeként 2018. február 14-én, délelőtt Bében igazoltattak egy 16 éves helyi fiatalt, majd hamarosan Nagygyimóton intézkedtek egy 43 éves bébi tartózkodási helyű férfival szemben.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy 2018. január végén este Bében együtt bementek a sértett udvarába, ahol a garázson levő lakatot lefeszítették, majd a helyiségből két gázpalackot és kályhacsöveket tulajdonítottak el tízezer forintot meghaladó értékben. A lopott tárgyakat a rendőrök egy vanyolai házban foglalták le, ahova a 43 éves férfi vitte azokat.

A gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A tulajdonos visszakapta az ellopott tárgyakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.