Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 03. 06:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eldőlt! Pápai lett az Év Körforgalma!

Eldőlt! Pápai lett az Év Körforgalma!

Jelentős fölénnyel, csaknem 4000 szavazatot begyűjtve nyerte meg a Celli út és a 83-as számú út csomópontjában lévő MIG-21 körforgalom Az év körforgalma szavazást, A közlekedési kultúra napja közösségi oldalán.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozat A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében hirdetett pályázatot az „Év körforgalma” címmel.Tervezőktől és üzemeltetőktől várták a javaslatokat, melyek közül egy szakemberekből álló munkacsoport választott ki tízet, amelyek versenghetnek a lájkokért. A legjobb tíz körforgalom között szerepelt a pápai MIG-es körforgalom is.

A pápai csomópont sokáig fej-fej mellett haladt egy sarkadi körforgalommal - erről írtunk egy héttel ezelőtt. Ezt követően újabb lendületet kapott a szavazás, egy napon belül ezer szavazatra nőtt a különbség, amely a voksolás végéig tovább nőtt. Végül több mint 3900-an szavaztak a pápai MIG-es körforgalomra, így pápai lett a 2021-es év körgorgalma!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.