Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2023. Március 24. 19:02, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elcsípték a várkerti játszóvárban éjszakázó csapatot

Elcsípték a várkerti játszóvárban éjszakázó csapatot

A Pápán Hallottam Facebook csoport egyik tagja tett közzé egy bejegyzést az elmúlt napon, amely szerint valaki beköltözhetett a várkerti játszótér várának egyik tornyába, ott ugyanis ágynemű-szerű anyagokat talált.

A Pápai Médiacentrum riportjából kiderült, hogy a közterületi kamerarendszer rögzítette, hogy három személy valóban eltöltött egy éjszakát a játszóvárban. A szóban forgó bejegyzést követően a Közterület-felügyelet munkatársa megfigyelte a helyszínt, majd amikor a csapat visszatért, értesítette a rendősréget. Az egyenruhások felvették a három személy adatait, akikkel szemben szabálysértési eljárás fog indulni.

A játszóteret üzemeltető Pápai Városfejlesztő Kft. kitakarította és fertőtlenítette a játszóvárat, amely így biztonságosan használható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 16:43, vasárnap | Helyi

Folklór Majális az Erzsébet ligetben

Néptánccal és gyermekprogramokkal várta a pápaiakat a nyugdíjas egyesület.

2024. Május 26. 08:51, vasárnap | Helyi

A levegőből találtak rá az idős eltűntre a Bakonyban

Igazi összefogás eredményeként találták meg azt a dudari hölgyet, akit családja kétségbeesetten keresett szombaton délután.

2024. Május 25. 08:20, szombat | Helyi

Rangos nemzetközi díjat kapott egy somlói bor

A somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en (IWC).

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.