Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Szeptember 30. 05:53, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elaludhatott a kisbusz vezetője

Elaludhatott a kisbusz vezetője

Bár a Bakonyjákó közelében történt szerencsétlenség kivizsgálása még tart, hírportálunk több forrásból is úgy értesült, hogy a kisbuszt vezető férfi okozta a szörnyű balesetet.

Tolna megyébe, egy sporteseményről tartott hazafelé a kisbusz, nyolc gyermeket, köztük egy két éves kicsit szállítva. Felfoghatatlan, hogy nyolc gyermekért felelősséget vállalva miként fordulhat elő ilyen szörnyű hiba. A rendőrség szinte minden balesetmegelőzési akciójában felhívja a figyelmet a hirtelen elalvás veszélyeire, arra, hogy fáradtan ne üljünk a volán mögé, ha pedig út közben érezzük álmosnak magunkat, álljunk meg pihenni. Ennek ellenére számos baleset okozója az elalvás, bár elsősorban monoton körülmények között, leginkább autópályán következik be és nem kanyargós útszakaszon, mint amilyen a 83-as út is.

A kisbusz sofőrje nem sérült meg, a gyermekek zúzódásokkal megúszták a balesetet, bár minden bizonnyal kitörölhetetlen emléket őriznek majd egész életükben.

De kitörölhetetlen az a fájdalom is, amit annak a 27 éves pápai nőnek a családtagjai, barátai éreznek, aki az Opel Astra vétlen sofőrje volt. Nagyon sokan szerették, közösségi oldalára egyre-másra érkeznek a búcsúzó üzenetek, közös képek, melyek már nem készülhetnek el többé.

A kocsiban súlyosan megsérült még egy fiatal édesanya, úgy tudjuk, őt még mindig az intenzív osztályon ápolják. Az autóban utazó harmadik nő biztonsági öv okozta csonttörtést szenvedett információink szerint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.