Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Szeptember 04. 20:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), origo.hu

Ekanem Bálint is szerepel a Sztárban sztár következő évadában

Ekanem Bálint is szerepel a Sztárban sztár következő évadában

A pápai származású énekesre figyelt fel a TV2 és hívta meg egyik legsikeresebb műsorába.

Ekanem Bálint már utolsó éves gimnazistaként szerepet kapott a Madách Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztárt próbálta.

„Attól kezdve dolgozom ott színészként, de azóta más színházakban is kapok szerepeket szabadúszóként. A Madáchban ismertem meg Puskás Petit, akivel már három éve zenélünk együtt a The Biebersben” - mesélte az Origónak.

Nagyon meglepődött, mikor egy korai reggelen a TV2-től keresték a Sztárban sztár miatt, de nem gondolkodott sokat a válaszon. „Ők ébresztettek a kérdéssel, hogy van-e kedvem jönni, és mivel tavaly Veréb Tomi szerepelt benne, és meg is nyerte, pontosan tudtam, hogy miről van szó. Őt is a színházi körökből ismerem, sokat játszottunk együtt. Szurkoltam neki, aztán meg kicsit irigykedtem is rá, mikor Caramel dalát előadta, azt én is szívesen énekelném.

Ha a színpadon feldolgozásokat játszunk, igyekszünk minél inkább a saját stílusunkra átformálni, hogy ne azt butítsuk le. Teljesen más oldalról kell majd megközelíteni most egy dalt, hisz az lesz a cél, hogy a lehető legjobban hasonlítson” - tette hozzá.

Úgy érzi, színészi és énekesi kihívás is egyben a műsor, ahol a mimikát, kézmozgást ugyanúgy le kell venni, mint az énekhangot. „Vannak különleges hangú emberek, akiknek nem egyszerű lekoppintani a hangját, ők lesznek a legnehezebbek. Belenézegettem már dalokba, kicsit gyakorolgattam, hátha ez segít majd amikor megkapok egy-egy feladatot, de lesz mit finomítani az élő adásig, úgy érzem.

„Pont úgy jött ki, hogy a színházban két darabban játszom majd ősszel, a zenekarral is kevesebb buli lesz, hisz Peti is forgatni fog, úgyhogy lazább időszak lesz, simán tudok a Sztárban sztárra koncentrálni. Veréb Tomi egyébként adott pár jó tanácsot, azt mondta, hogy ő minden nap gyakorolt kicsit, és ha megteszek mindent, akkor nem fogom bánni, hogy kiesem. Olyan nevek vannak a műsorban, akiknek egy részét csak néztem a tévében én is, mikor megnyertek egy-egy tehetségkutatót, nem lesz könnyű dolgom, de a színházi rutin miatt talán lesz egy kis előnyöm a színjátszás szempontjából” - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.