Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Szeptember 10. 11:44, kedd | Helyi
Forrás: infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Egymásnak adta át a két ittas férfi a volánt

Egymásnak adta át a két ittas férfi a volánt

A rendőrök a 30 éves téti lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A járőrök 2019. szeptember 7-én az esti órákban Pápa egyik utcájában igazoltattak egy kisbusszal közlekedő 30 éves téti lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit korábban az illetékes hatóság már kivonta a forgalomból, továbbá a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A járőrök a gépkocsi hatósági jelzéseit a helyszínen elvették, valamint a férfit további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek, valamint az érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés miatt szabálysértési feljelentéssel éltek.

Pár órával később a rendőrök ismét megállították Pápa belterületén az akkor már rendszám nélkül közlekedő gépkocsit. A járművet a korábban intézkedés alá vont gépjármű utasa, a férfi barátja vezette, aki szintén nem rendelkezett vezetői engedéllyel és az alkoholszondás vizsgálat az ő esetében is pozitív eredménnyel zárult. Ezt követően a rendőrök mindkét személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult

A gépkocsi tulajdonosával szemben járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is folyik nyomozás, mivel átengedte a vezetést ittas barátjának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk