Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Szeptember 01. 16:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Egyenruhások segítik a diákok közlekedését szeptemberben

Egyenruhások segítik a diákok közlekedését szeptemberben

A pápai rendőrök polgárőrökkel és közterület-felügyelőkkel együtt segítik a diákok biztonságos közlekedését szeptemberben.

Az Iskola rendőre program keretében a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022 szeptemberében, a reggeli becsengetés előtt több pápai és vidéki általános iskola közelében ügyelnek az iskolába érkező diákok és kísérőik biztonságára. A rendőrök segítő jelenlétükkel biztosítják azt, hogy a gépjárművezetők minden esetben megadják az elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladók számára és amennyiben szükséges, az egyenruhások a járművek megállításával is biztosítják a nagyobb létszámú gyalogosok úttesten történő biztonságos átkelését. A tanév eleji forgalomsegítésben a pápai közterület-felügyelők, valamint a Pápai járás polgárőr egyesületei is részt vesznek.

A tanévkezdés miatt megnövekedett forgalomra tekintettel, a balesetek megelőzése érdekében a Pápai Rendőrkapitányság a közlekedési szabályok maradéktalan betartását és fokozott óvatosságot kér a közlekedés minden résztvevőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.