Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. Február 26. 09:25, hétfő | PR

Egyedi több részes vászonkép

Egyedi több részes vászonkép

Az utóbbi években hódít a faldekoráció, ezen belül a többrészes képek rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Ez a hullám minket is elért, egyre többen választanak 3,4 vagy 5, azaz több részes vászonképet személyes fotóikból. A több részes vászonképek előnyei közé tartozik, hogy bármilyen nagy méretben elkészíthetők, több részes kivitelben egy 4 méter széles összeállítás is elérhető. Jól mutat a falon, a szoba kitűnő díszévé válik majd. Trendi hatást kölcsönöz, ugyanakkor nem sokkal kerül többe, mint a sima vászonkép nyomtatás.

Fontos megjegyezni, hogy a több részes vászonképek nagy méretben mutatnak a legjobban, így például egy 60x40 cm-es képet nehéz lenne öt részre felosztani. Így egy 80 cm-nél kisebb szélességűből nem érdemes fekvő vászonképet készíteni, hiszen az egyes darabok annyira kicsik lesznek, hogy nem fognak jól mutatni. A szélességi tartomány a legtöbb esetben 120 és 150 cm között van. Minél nagyobb, annál jobban mutat a több részes vászonkép összeállítás, ugyanakkor anyagi és falfelületi korlátok is vannak. Egy 150 cm széles 100 cm magas összeállítás nem mutat jól a lakásban.

A tervezési folyamat során a Vászonkép Szalon nagy odafigyeléssel készíti elő a több részes vászonképet, ügyelnek arra, hogy senki és semmi ne maradjon le a képről. Abban az esetben, ha az előkészítés nem manuális, hanem algoritmus végzi a feladatot, előfordulhat, hogy egy arc vagy szem nem fog megjelenni a képen, így ezt a módszert kizárják, ez a baleset így biztosan nem fordul elő. Ellenőrzésre mindenképpen elküldik a látványtervet és a pontos árkalkulációt az ügyfélnek mielőtt több részes vászonkép gyártásba kerül, így csak a jóváhagyás után készülnek el ténylegesen a képek.

Lehetséges, hogy szimmetrikus és aszimmetrikus eredmény szülessen, ez a megrendelő döntése lesz szintén. Általában meg szokták nézni, hogy az adott kép hangulatához mi az, ami a leginkább passzol. Ha a kép elegánsabb, akkor szimmetrikusságra kell törekedni, ha lazább a hangulata, akkor a fantázia szab határt az eredménynek. A több részes vászonképek némiképp drágábbak, mint az azonos méretű, de egyrészes társaik, hiszen több a munka velük, több anyag kerül felhasználásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.