Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Június 24. 09:15, péntek | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Főügyészség

Egyéb aljasságokat is elkövethetett a napokban Pápán elfogott drogdíler

Egyéb aljasságokat is elkövethetett a napokban Pápán elfogott drogdíler

Letartóztatását indítványozta a Pápai Járási Ügyészség annak a 45 éves férfinak, aki azon túl, hogy már a tavalyi évtől kezdve kábítószert árult, aljas indokból elkövetett testi sértés és személyi szabadság megsértése bűntettével is megalapozottan gyanúsítható.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 2022. június 21-én kábítószer átadása közben Pápán elfogott gyanúsított 2021 decemberében bosszúból többször fejen ütötte egy ismerősét, mert úgy vélte, hogy a sértett kikezdett a barátnőjével. A megtámadott férfi az ütések elől az udvarra menekült, ahol azonban az elkövető ráuszította a nagytestű kutyáját, hogy az a sértettet visszatartsa, és további sérüléseket okozzon neki. A férfi végül nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel kijutott az ingatlanból, azonban a bántalmazás következtében súlyosabban is megsérülhetett volna. A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértett, és a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzést valamennyi érintett tudomásul vette, így az végleges.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.