Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 03. 15:13, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Egy órán belül elfogták a betörőt

Egy órán belül elfogták a betörőt

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható egy LCD televízió ellopásával.

Egy Homokbödöge külterületén lévő vadászházból érkezett bejelentés 2015. augusztus 3-án 7 óra 40 perc körüli időben arról, hogy az ingatlanba betörtek és elvittek egy LCD televíziót. A nyomozás során a Pápai Rendőrkapitányság két járőre a bejelentést követő egy órán belül elfogta és előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Attila 32 éves pápai férfit.
A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. A házkutatás során megtalált televíziót a pápai rendőrök a sértettnek átadták. V. Attila ellen a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.