Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Július 11. 17:45, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Eb döntőbe jutott a pápai Sztupák László

Eb döntőbe jutott a pápai Sztupák László

50 ország több mint 1000 versenyzője vett részt a győri Olimpiai Sportparkban rendezett U18-as atlétikai Európa-bajnokságon, melyen a legnagyobb delegációval, 78 sportolóval Magyarország is képviseltette magát.

A kontinensviadalon a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetője, Sztupák László is megmérette magát, akinek nem volt ismeretlen a nemzetközi mezőny, hiszen a serdülő válogatott tagjaként korábban kétszer is részt vehetett a Nemzetek viadalán. Győrben László kitett magért, kilencedik helyen jutott a 12-es döntőbe (70.25 méter), végül egy értékes, 11. helyezéssel (69.83), rengeteg tapasztalattal és élménnyel fejezte be a versenyt.
- Laci élete második legjobb eredményével kilencedik helyen kvalifikálta magát a döntőbe, ahol 11. helyen zárt, ami nagy eredmény ez egy ilyen kicsi klubtól, mint a miénk - értékelt Varga Patrik, a klub edzője. - Kihozta magából a maximumot, nem okozott csalódást, teljesítményére az rakta volna fel a koronát, ha egyéni csúcsot dob, de így is nagyon büszkék vagyunk rá. A klubon belül nagyon családias és összetartó a hangulat, így sokan átjöttek a döntőre hogy szurkoljanak neki, ezúton is köszönjük a támogatást. Egy dolgot nagyon sajnálunk, hogy Kis Károly ezt nem láthatta, biztos nagyon boldoggá tette volna, hogy tanítványa Európa-bajnokságon áll dobókörbe. Továbbra is Karcsi bácsi útmutatásai szerint dolgozunk tovább.
A klub atlétái legközelebb a miskolci serdülő országos bajnokságon állnak dobókörbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.