Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 19. 21:30, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Drámai autós üldözés - Farkasgyepűnél a rendőrautónak is nekihajtott az ámokfutó

Drámai autós üldözés - Farkasgyepűnél a rendőrautónak is nekihajtott az ámokfutó

A járőrök szeptember 18-án 20 óra körül a 8-as számú főúton, Herendnél akartak megállítani egy német rendszámú kistehergépkocsit.

A jármű vezetője nem állt meg, sőt nagy sebességgel továbbhajtott, ezért az egyenruhások erősítést kértek, valamint további rendőri egységeket mozgósítottak az autó megállítása érdekében. A jármű sofőrje Farkasgyepűnél nekiütközött az egyik rendőrautónak, végül Bakonypölöskén egy zsákutcába hajtott be. Ott megállást követően kiugrott a volán mögül és elfutott. Őt a rendőrök nagy erőkkel keresik - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

A megállított autó rakterében az egyenruhások 22 személyt találtak, akik magukat szír állampolgárnak vallották, de a magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A Veszprém vármegyei rendőrök a visszakísérésükre intézkedtek, a kisteherautót vezető férfi ellen pedig embercsempészés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.