Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 10. 12:36, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

DK: A választás tétje, hogy kiépül-e teljesen a hatalom

DK: A választás tétje, hogy kiépül-e teljesen a hatalom

Kerecsényi Zoltán, a párt polgármester-jelöltje kampányzáró sajtótájékoztatót tartott. Szerinte a hétvégi választás többről szól, mint az eddigiek.

- Az elmúlt hetekben mi a legszemélyesebb, legközvetlenebb kapcsolatú kampányra törekedtünk a választópolgárokkal. Ezekért a személyes találkozásokért, párbeszédekért érdemes volt elindulni. Csak ezért! Az emberekért, a kisemberekért - kezdte beszédét a politikus.

Kerecsényi Zoltán arra kér minden pápai, baloldali érzelmű szavazót és nemcsak baloldali szavazót, hogy vasárnap menjen el szavazni, és Gyurcsány Ferenc pártjának, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjeire adják a voksukat Pápán. Mint mondta, ez a választás sokkal többről szól, mint az eddigiek. - 2 nap múlva kiderül, hogy sikerül-e megálljt parancsolni az önkény gőgös erőinek. Ha nem, akkor igen hosszú időre eldől minden. Eldől, hogy teljesen kiépül-e a hatalom, vagy pedig lesznek-e „végvárak”, köztük Pápa is, amely kiindulópontja lehet az alkotmányos jogállam újjáépítésének - fogalmazott a jelölt.

A fiatal politikus a Béke térre hívta össze a sajtó képviselőit, nem véletlenül. -Szimbolikus nevű hely ez. Október 12-e utánra békétlenség, félelem, jogfosztás, igazságtalanság és szegénység nélküli hazát, illetve várost kívánunk minden polgártársunknak - zárta gondolatait Kerecsényi Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.