Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Február 14. 09:06, péntek | PR

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Díjtalan jogsegély – akár telefonon is

Több ezernyi jogszabályt kellene pontosan ismernünk ahhoz, hogy akár csak a családunkban előforduló jogi kérdéseket átlássuk. Forduljunk- e bírósághoz, érdemes e jogi útra terelni egy-egy ügyet?

Díjtalanul kevés dolgot érhetünk el – a Jogpont+Mini azonban egy olyan jogsegélyt nyújtó szolgálat, melynek keretében gyakorlott jogászok adnak személyre szabott tanácsot. A mun­ka­vál­la­lók, az állás­ke­resők, a pályakezdők, az 50 év felettiek, a kismamák, de akár a vállalkozók is ingye­ne­sen minő­ségi és elér­hető jogi szol­gál­ta­tás­hoz juthatnak az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében.
A Jog­pont+Mini irodák szakemberei a személyes ügyfélfogadáson túl telefonon vagy e-mailben is várják az érdeklődők kérdéseit. A szolgáltatás díjtalan, bejelentkezni nem kell. Az Önhöz legközelebb eső iroda címét megtalálja a http://www.jogpontplusz.hu honlapon, illetve ebben a régióban a 06(80)205-404-es díjtalanul hívható telefonszámon is eléri jogászainkat hétfőn és szerdán , 8-12 óráig.

Ha pontos válasz szeretne kapni a munka világával, vagy a családjoggal kapcsolatos kérdésekre, esetleg vállalkozást szeretne indítani,vagy nyugdíjba készül, keresse bátran a Jogpont+Mini munkatársait, Közép-Dunántúlon is.

Címkék: jogsegély

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.