Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Január 11. 13:44, szerda | PR
Forrás: Infopapa.hu

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

A prémiumnyomási technológiával a Sooters-nél mi kizárólag csúcsminőségű fotópapírra dolgozunk, így fotóid évek múlva is megőrzik minőségüket.

Garantáljuk neked a gazdag, élénk színeket, fényképeid tartósságát, és a mosoly élményét. Ha fontos számodra, hogy fényképeid minden esetben élethűek, élénkek és tartósak legyenek, akkor mindenképp jó helyen jársz, hiszen mi ezeket a szempontokat tartjuk a legfontosabbnak a Sooters-nél. Fényképeink megőrzik életünk legfontosabb pillanatait, ezért megérdemlik, hogy kidolgozásuk minőségi eredményt kapjanak.

Azért, hogy fényképeidben évek múlva is gyönyörködhess, a kidolgozás előtt kollegáink minden képet egyesével dolgoznak fel és kijavítják rajtuk az apróbb hibákat. Számos esetben találkozunk azzal, hogy a megrendelt kép méretaránya nem megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnak a képeid egyes részei. Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen a megrendelt képek méretarányát megfelelően igazítjuk be, hogy a lényeges részek semmiképp se maradhassanak le a képeidről.

Ingyenes képkorrekció

A képkorrekció során beállítjuk a megfelelő méretarányt, javítjuk a színeket, javítunk a fehéregyensúlyon, természetesség tesszük a bőrszíneket, beállítjuk a megfelelő élességet, ahol szükséges világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek. Minden egyes képen ingyenes korrekciót végzünk, fotókidolgozási szolgáltatásunkhoz minden esetben külön kérés nélkül, ingyenes képkorrekciót biztosítunk.
Jelen esetben nem automata gépek végzik a munkát, olyan extra szolgáltatásokat is van lehetőséged kérni, mint például a vörösszem-korrekció. Ennek díjáról a megrendeléskor van lehetőséged érdeklődni. A kép kidolgozásához a Fuji kiváló minőségi fotópapírjait használjuk. Bármilyen mértékű képet szeretnél kidolgoztatni, választhatsz háromféle fotópapír közül:
Prémium fuji Cristal Archive fotópapír (210 grammos papír): a Fuji Cristal Archive fotópapírra nyomott képek messze túlszárnyalják az otthon nyomtatott fényképek minőségét. A színek élethűek maradnak, a képek évek múlva sem színeződnek el, sárgulnak be.
Extra Fuji Supreme fotópapír (270 grammos papír): ha az Extra Fuji Supreme prémium fotópapírt választod a kidolgozáshoz, élénkebb színeket, szélesebb színtartományt láthatsz majd a képeiden. A fekete és fehér árnyalatok is tökéletesen mutatnak majd a képeken, és kiváló lesz a kép stabilitása.
Pearl papír (gyöngyházfényű): a Pearl papír egy különleges gyöngyházfényű fotópapír, amelyet a Fuji kifejezetten a digitális felvételekhez fejlesztett ki. Csillogását a felületébe ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti. Minden esetben megbízható képminőséget kapsz, tökéletes színhűséggel és egy leheletnyi csillogással párosulva.

Garancia

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod! Az első olyan képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! A prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk, így képeidért csak akkor kell fizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!

Címkék: sooters

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.