Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Június 22. 12:39, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Borsonline.hu

Demjén Rózsi mindenáron meg akarta tartani pápai koncertjét

Demjén Rózsi mindenáron meg akarta tartani pápai koncertjét

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, baleset érte az énekest, ezért le kellett mondania pápai fellépését.

A Bors úgy tudja, Rózsi nem akart kórházba menni nagy fájdalmai ellenére sem, mondván, fellépései lesznek a hétvégén. Demjén Ferenc semmivel sem törődik, ha koncerteznie kell, még egy olyan durva fájdalommal sem, mint amit szombat hajnalban érzett. A Bors információi szerint a felkarja extrém módon eldeformálódott, ő mégsem akart kórházba menni, mert szombaton fellépése lett volna.

Mint arról a Bors hétvégi számában beszámoltunk, Rózsit súlyos baleset érte péntek este az Itt élned, halnod kell című előadást követően. A zenésznek eltört a felkapja, ezért több koncertjét - körtük a pápait - le kellett mondania.

A baleset körülményeiről eddig azonban senki sem beszélt. Rózsi egyik barátját látta, mi történt.

– Nagyon nagyot esett! Koncert után indultunk haza a Hősök teréről, és megbotlott valamiben – mondja az ismerős. – Nagyon fájt neki, de az ujjait tudta mozgatni, ezért nem is akart kórházba menni. Mentőt nem hívtunk hozzá, inkább beültünk a kocsiba és megálltunk a balesetinél, hogy legalább röntgenezzék meg. Szörnyen nézett ki a karja, ki volt fordulva, el volt deformálódva – emlékszik a sokkoló részletekre a szemtanú. – Rózsi végig tiltakozott, azt mondta, szombaton bulija lesz, nem ér rá ilyen apróságokkal foglalkozni, de végül nekünk lett igazunk, hiszen a röntgenfelvételek igazolták a gyanút, csúnyán eltört a felkarja.

Fotó: facebook

Címkék: Demjén Ferenc, koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.