Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Április 22. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

"Damu meg lett szívatva" - Visszhangzik a börtön fala

Damu Roland szerettei egyetlen napért esedeznek, hogy méltón elbúcsúzhassanak a kórházból börtönbe hurcolt színésztől.

Ruttner György meglátogatta a Venyige utcába szállított Rolandot, aki beérkezése óta nem cserélhetett fehérneműt és tisztálkodószerei sincsenek. Damu vérnyomása az egekbe szökött.

- Nincs jól, és megdöbbentette, hogy ilyen megalázó módon csukták le. Hangsúlyozom: a börtönben is folytatják a kórház által megkezdett kezelést, ami a bíróság szerint nem volt indokolt. Megkapta az eddig szedett gyógyszereit, és ezen felül még a magas vérnyomására is adtak neki tablettát. Azt mondta, nagyon gondosan ellátták. Kérelmezte, hogy amint stabilizálják az állapotát, minél előbb dolgozhasson, persze kérdés, hogy ezt mennyire teszi majd lehetővé az egészsége. Másodmagával van egy zárkában, a rabtársak úgy fogalmaznak: "Roland nagyon meg lett szívatva" - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, aki folyamatosan tartja a lelket Damu édesapjában.

- Rudi bácsi szinte könyörögve kér arra, hogy próbáljam elintézni, hogy Rolandot legalább egyetlen napra engedjék ki, hogy elbúcsúzhasson tőle. Ugyanezt kéri az idősebb fiának édesanyja, Anikó is. Ezért is adtam be a fellebbezést az Ítélőtáblához, hogy legalább egyetlen napra ki tudjon jönni és emberi módon visszamehessen a rácsok mögé. Ne felejtsük el, hogy úgy hurcolták el a kórteremből a börtönbe, hogy ruhát és tisztálkodószereket sem tudott magához venni, ugyanabban az alsóneműben van már második napja, amiben behozták - tette hozzá az ügyvéd.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.