Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Július 08. 18:34, hétfő | PR

Csuklós létrák - társ az otthonunkban

Csuklós létrák - társ az otthonunkban

Amikor az a szerencse ér minket, hogy lakásból kertes házba költözhetünk, sok olyan teendő kerül fel a listánkra, mellyel azelőtt nem találkoztunk. Ezeknek az elvégzését könnyítik meg a csuklós létrák.

Akár tavasz van, akár ősz vagy tél, egy kertes házban a feladatoknak se vége, se hossza. Legyen szó bár egy új építésű házról vagy egy régebbi épületről, a kert gondozása, a ház karbantartása folyamatos törődést, munkát igényel.

Csuklós létrák a házban

A csuklós létrák kialakításuknál fogva rengetegféleképp variálhatóak, segítségünkre lehetnek a lehető legkülönbözőbb helyzetekben.
A ház újrafestése pár évente akkor is esedékessé válik, ha különösebb sérülés nincs rajta; a frissítő, tisztasági festés során nagy hasznát vehetjük az alumínium létráknak. Magas belmagasságnál, belső galériás házaknál is praktikus készenlétben tartani egy kétoldalas állólétrát. Sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz szükségünk rá. Egy szimpla villanykörte cserénél, vagy függöny felhelyezésnél is jól jöhet a támasztólétraként is funkcionáló csuklós létra.




Csuklós létrák a kertben

A létrákat nem csak a házban, de a ház körüli teendők során is rengeteg helyzetben használhatjuk. A gyümölcsszedés nyáron és ősszel tipikusan egy olyan művelet, mely egy biztonságos létra nélkül nehezen kivitelezhető. A nagy esőzések, kiszámíthatatlan viharok miatt igen fontos, hogy az ereszek és a csatornák jó állapotban és a helyükön legyenek. A teraszok, erkélyek folyamatos karbantartására is bátran használhatjuk a létrákat.

Hogyan válasszunk csuklós létrát?

A létránk kiválasztásánál manapság már igen bő kínálat áll rendelkezésre, nem túl borsos áron. Az első és legfontosabb dolog, hogy mindig minőségi, biztonságos létrát válasszunk, hiszen akár az életünk is múlhat rajta.
A csuklós létrák legtöbbje használható támasztólétraként, kétoldalas állólétraként és munkaállványként is. Munkamagasságuk átlagosan a 2-3 métertől 4-5 méterig terjedhet, de elérheti a 6 métert is. Széles kereszttartókkal és csúszásmentes lábdugókkal rendelkeznek. Kialakításuknál fogva egyszerűen és kényelmesen kezelhetőek. A csuklók miatt tárolásuk helytakarékos, kis helyen, akár egy autó csomagtartójában is elférnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.