Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Október 27. 15:57, szombat | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitánság

Cserbenhagyás!

Cserbenhagyás!

Cserbenhagyásos baleset történt Pápa és Nyárád között október 23-án este. A rendőrség a lakossás segítségét kéri az elkövető kézre kerítéséhez!

A Pápai Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétsége miatt büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2012.10. 23-án 21 óra 10 perckor ismeretlen forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett Pápa irányából Nyárád irányába, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba és ütközött egy világosszürke színű tehergépkocsival. Az ismeretlen elkövető a helyszínen megállás nélkül tovább haladt Nyárád irányába. A helyszínen talált nyomok alapján a balesetet okozó személy egy piros színű, Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett, amely járműnek a bal első része és a bal oldala sérült.
Kérjük a lakosságot, valamint a gépjármű javító műhelyek tulajdonosait, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, az értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot - a 06/89/313-011-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívó számon - illetve hívja a telefontanút az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámon, vagy értesítse bármely szolgálatot teljesítő rendőrt.
A fotó illusztráció (http://www.budapestcity.org)
Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.