Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Vilmosékéhoz képest jóval visszafogottabb és kisebb keretek között férjhez ment az angol királynő legidősebb lányunokája.

Szombaton ismét összegyűlt a brit uralkodói család, hogy együtt ünnepeljék meg Zara Phillips lakodalmát. Az örökösödési rangsorban a tizenharmadik helyet elfoglaló hercegnő a skót fővárosban mondta ki a boldogító igent Mike Tindall-nak. Az eseményen mindössze háromszáz rokon és barát volt jelen, pár tucat visszafogott nézelődő, és egy-két fotós társaságában. Anna hercegnő lányának elkelése az angolokat nagyon nem hozta lázba, mivel Vilmos és Katalin lakodalmához képest, jóformán egy kispolgári esküvőnek tűnt az egész. De ez Zarát a legkevésbé sem zavarta, ő ugyanis azt szereti, ha világbajnok sportolóként tekintenek rá, és nem a királyi család tagjaként. Sőt, még Mike sem kapott nászajándékba nemesi címet, pedig érdekes lett volna látni, ahogy az angol rögbi-válogatottat egy herceg vezeti ki a gyepre.

Címkék: herceg

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.

2019. Október 09. 09:56, szerda | Bulvár

Minisorozat készül Jeff Danielsszel az FBI volt igazgatójának memoárjából

Minisorozat készül Jeff Daniels főszereplésével James Comey-nak, az FBI volt igazgatójának A Higher Loyalty című memoárja nyomán - számolt be róla a The Guardian kedden.