Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Vilmosékéhoz képest jóval visszafogottabb és kisebb keretek között férjhez ment az angol királynő legidősebb lányunokája.

Szombaton ismét összegyűlt a brit uralkodói család, hogy együtt ünnepeljék meg Zara Phillips lakodalmát. Az örökösödési rangsorban a tizenharmadik helyet elfoglaló hercegnő a skót fővárosban mondta ki a boldogító igent Mike Tindall-nak. Az eseményen mindössze háromszáz rokon és barát volt jelen, pár tucat visszafogott nézelődő, és egy-két fotós társaságában. Anna hercegnő lányának elkelése az angolokat nagyon nem hozta lázba, mivel Vilmos és Katalin lakodalmához képest, jóformán egy kispolgári esküvőnek tűnt az egész. De ez Zarát a legkevésbé sem zavarta, ő ugyanis azt szereti, ha világbajnok sportolóként tekintenek rá, és nem a királyi család tagjaként. Sőt, még Mike sem kapott nászajándékba nemesi címet, pedig érdekes lett volna látni, ahogy az angol rögbi-válogatottat egy herceg vezeti ki a gyepre.

Címkék: herceg

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 18:12, kedd | Bulvár

Ozzy Osbourne lefújta turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.

2020. Február 18. 07:10, kedd | Bulvár

A Netflix vette meg a Sophia Lorennel forgatott Előttem az élet forgalmazási jogait

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.

2020. Február 18. 06:09, kedd | Bulvár

Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.