Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2011. Június 23. 06:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Független hírügynökség

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

"Micsoda útjaim" címmel Cseh Tamás- emlékest és jótékonysági koncert lesz július 17-én szombaton este fél nyolckor Bakonybélben.

A koncert - többek között - a Borostyán-kúti kápolna felújításáért jöhet létre. A nézők szög-és téglajegyek vásárlásával segíthetik a kápolna felújítását. A sok meglepetést tartogató esten fellép: Márta István zeneszerző, Víg Mihály zenész, Bakács Tibor Settenkedő újságíró,kritikus, Pitti Katalin operaénekes, Borteleki Gábor tési zenész, Dávid Roland veszprémi énekes, a helyi Retro együttes, a Szent Mauríciusz Kamarakórus és Cseh Tamás bakonybéli barátai.

A nézők szög-és téglajegyeket vehetnek az estre és adományaikkal így hozzájárulhatnak a Borostyán-kúti kápolna felújításához. Az esemény esőhelyszíne a faluház lesz. – tájékoztatott Varga Róbert az est házigazdája.

A település önkormányzata és a Szent Mauríciusz Monostor szervezésében létrejött rendezvény fővédnöke Bereményi Géza, Cseh Tamás szerzőtársa.

A kápolna felújítása Cseh Tamás szívügye volt. Hobo, azaz Földes László, a népszerű előadó tavaly óta már három jótékony célú estet tartott a településen a nemes célért és így 800 ezer forintot gyűjtött össze a Szent Maurícusz Alapítványnak, amelynek a 7 millió forint összköltségvetésű felújításra eddig különböző adományokkal együtt másfél millió forint áll a rendelkezésére. A mostaniemlék-esttel ezt az összeget szeretnék gyarapítani a szervezők, úgy is, hogy Hoboaz elkövetkezendő időszakban még háromszor lép majd fel Bakonybélben jótékony céllal.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 08:00, szerda | Helyi

Osztálytársától lopott több tízezer forintot

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 17 éves bakonykoppányi lányt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

2020. Február 18. 18:47, kedd | Helyi

30 éve szabadon - Kiállítás mutatja be a kommunista diktatúra és a rendszerváltás időszakát

Mit keres egy színesre festett Trabant a Fő téren - tették fel többen a kérdést a mai napon. Nos, egy különleges kiállítás díszleteként helyezték el a korábban mindennapos látványnak számító járművet.

2020. Február 18. 09:04, kedd | Helyi

Magyar-amerikai közös hadgyakorlat miatt kéri a lakosság megértését a Honvédség

Magyar-amerikai közös gyakorlatra készül a Magyar Honvédség

2020. Február 17. 16:44, hétfő | Helyi

Megint a vétlen...

Szabálytalan előzés okozta azt a szörnyű balesetet Csót és Pápateszér között, amelyben két személy vesztette életét.