Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Június 23. 06:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Független hírügynökség

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

"Micsoda útjaim" címmel Cseh Tamás- emlékest és jótékonysági koncert lesz július 17-én szombaton este fél nyolckor Bakonybélben.

A koncert - többek között - a Borostyán-kúti kápolna felújításáért jöhet létre. A nézők szög-és téglajegyek vásárlásával segíthetik a kápolna felújítását. A sok meglepetést tartogató esten fellép: Márta István zeneszerző, Víg Mihály zenész, Bakács Tibor Settenkedő újságíró,kritikus, Pitti Katalin operaénekes, Borteleki Gábor tési zenész, Dávid Roland veszprémi énekes, a helyi Retro együttes, a Szent Mauríciusz Kamarakórus és Cseh Tamás bakonybéli barátai.

A nézők szög-és téglajegyeket vehetnek az estre és adományaikkal így hozzájárulhatnak a Borostyán-kúti kápolna felújításához. Az esemény esőhelyszíne a faluház lesz. – tájékoztatott Varga Róbert az est házigazdája.

A település önkormányzata és a Szent Mauríciusz Monostor szervezésében létrejött rendezvény fővédnöke Bereményi Géza, Cseh Tamás szerzőtársa.

A kápolna felújítása Cseh Tamás szívügye volt. Hobo, azaz Földes László, a népszerű előadó tavaly óta már három jótékony célú estet tartott a településen a nemes célért és így 800 ezer forintot gyűjtött össze a Szent Maurícusz Alapítványnak, amelynek a 7 millió forint összköltségvetésű felújításra eddig különböző adományokkal együtt másfél millió forint áll a rendelkezésére. A mostaniemlék-esttel ezt az összeget szeretnék gyarapítani a szervezők, úgy is, hogy Hoboaz elkövetkezendő időszakban még háromszor lép majd fel Bakonybélben jótékony céllal.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 06:41, szombat | Helyi

Villanyoszlopnak ütközött egy autó az Esterházy úton

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pápán, az Esterházy úton, a Béke térnél.

2019. Július 19. 15:12, péntek | Helyi

Szennyvíziszap: Az ellenzéki képviselők rendkívüli testületi ülés összehívását várják a polgármestertől

A ellenzéki politikusok szerint a pápai emberekben tovább nőtt a félelem és a bizonytalanság, a Tapolcafőre érkező szennyvíziszappal kapcsolatban.

2019. Július 18. 14:53, csütörtök | Helyi

Malacokat lopott, elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.

2019. Július 18. 13:57, csütörtök | Helyi

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.