Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2024. Július 09. 14:51, kedd | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Családi vitát ment rendezni, fejszével támadtak rá

Családi vitát ment rendezni, fejszével támadtak rá

A sértett 2023. április 10-én délelőtt egy családi vita tisztázása miatt vitte ismerősét az egyik pápai családi házhoz, amikor kirontott két férfi, és fejszével támadtak rá.

Autójából megpróbálták kirángatni, illetve többször ütöttek felé. A kétségbeesett sofőr el akart hajtani, ami egy közeli udvarig sikerült is neki. A támadók azonban nem adták fel, a jármű után futottak, majd több helyen megrongálták azt, miközben a benne ülőt folyamatosan fenyegették. Az adatgyűjtés során a nyomozók azonosították az elkövetőket, egy 31 és egy 22 éves helyi lakost. A rendőrök elfogták, majd előállították, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.

2024. Október 23. 18:36, szerda | Helyi

Grőber Attila: Összeköt bennünket a hazánk és a szabadság szeretete

Az 1956-os forradalom 68. évfordulóján a polgármester a közös emlékezés fontosságát hangsúlyozta, hiszen ilyenkor összefognak azok, akik a hétköznapokban eltérően gondolkodnak a világ dolgairól.

2024. Október 23. 08:18, szerda | Helyi

Pápai légtornász sikerek!

A Pápai Cirkuszművészeti Egyesület, és a Pápai Légtorna Sportegyesület sportolói is kiemelkedő eredményeket értek el, a közelmúltban lezajlott országos és világversenyeken.

2024. Október 22. 14:03, kedd | Helyi

Nem állnak le a csalók, minden megtakarítását elszedték a pápai nyugdíjastól

A sértettel egy adathalász programot telepíttettek a csalók a telefonjára.