Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa eddig sosem hallott titkot árult el magáról a TV2 Aktív című műsorában. Elmesélte, hogy egyszer csókolózott Gianni Morandival, és főiskolai kirúgására is fény derült.

Csala Zsuzsáért mindig is sokan rajongtak, nem csoda, hogy az egyik alkalommal a Magyarországon vendégeskedő világsztár, Gianni Morandi szeme is megakadt rajta. A híresség, a színész-labdarúgó válogatottban játszott, amikor is Csala Zsuzsa végezte el a kezdőrúgást a pályán. Állítása szerint megbűvölve nézte a világsztárt, mire ő odalépett hozzá és szájon csókolta. A stadion felállva őrjöngött, Zsuzsa pedig úgy érezte, hogy összeesik. 

A beszélgetés során a színésznő azt is elárulta, hogy nem fejezte be a Színművészeti Főiskolát, onnan ugyanis harmadévben kirúgták. Akkoriban az volt a szabály, hogy akit kitesznek a főiskoláról, nem vehetik fel sehová, de neki szerencséje volt és leszerződtették. Azóta is az ország egyik legismertebb színészének számít.

Címkék: csala zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.

2019. Október 09. 09:56, szerda | Bulvár

Minisorozat készül Jeff Danielsszel az FBI volt igazgatójának memoárjából

Minisorozat készül Jeff Daniels főszereplésével James Comey-nak, az FBI volt igazgatójának A Higher Loyalty című memoárja nyomán - számolt be róla a The Guardian kedden.