Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa eddig sosem hallott titkot árult el magáról a TV2 Aktív című műsorában. Elmesélte, hogy egyszer csókolózott Gianni Morandival, és főiskolai kirúgására is fény derült.

Csala Zsuzsáért mindig is sokan rajongtak, nem csoda, hogy az egyik alkalommal a Magyarországon vendégeskedő világsztár, Gianni Morandi szeme is megakadt rajta. A híresség, a színész-labdarúgó válogatottban játszott, amikor is Csala Zsuzsa végezte el a kezdőrúgást a pályán. Állítása szerint megbűvölve nézte a világsztárt, mire ő odalépett hozzá és szájon csókolta. A stadion felállva őrjöngött, Zsuzsa pedig úgy érezte, hogy összeesik. 

A beszélgetés során a színésznő azt is elárulta, hogy nem fejezte be a Színművészeti Főiskolát, onnan ugyanis harmadévben kirúgták. Akkoriban az volt a szabály, hogy akit kitesznek a főiskoláról, nem vehetik fel sehová, de neki szerencséje volt és leszerződtették. Azóta is az ország egyik legismertebb színészének számít.

Címkék: csala zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 18:12, kedd | Bulvár

Ozzy Osbourne lefújta turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.

2020. Február 18. 07:10, kedd | Bulvár

A Netflix vette meg a Sophia Lorennel forgatott Előttem az élet forgalmazási jogait

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.

2020. Február 18. 06:09, kedd | Bulvár

Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.