Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. December 28. 19:15, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Csaknem 150 helyi sportoló kapott elismerést

Csaknem 150 helyi sportoló kapott elismerést

A pápai önkormányzat minden évben díjazza azokat a sportolókat, akik az adott évben eredményes sportteljesítményükkel mutatnak példát.

Gyimóti Anna, a Pápai Légtorna SE sportolója mutatta be a Pápai Sportcenctrumban megtartott rendezvényen világbajnoki produkcióját, majd pedig dr. Kovács Zoltán köszönöntötte az egybegyűlteket.

Az országgyűlési képviselő az akaraterő jelentőségéről beszélt, hiszen az eredményes sportoláshoz - a tehetség mellett - ez elengedhetetlen, és aki sportolóként megállja a helyét, az az életben is könnyebben boldogul. Kovács Zoltán szerint sportolóink jó példát is mutatnak társaiknak. A képviselő további sikeres szereplést kívánt a megjelent sportolóknak, felkészítőiknek pedig jó munkát.

Ezt követően került sor a közel 150 sportoló díjazására, kiemelt elismerést Gelencsér Róbert szervátültetett atléta, Klausz Kristóf rallyversenyző, Burján Ernőné triatlon versenyző, Györkös Virág atléta, triatlon versenyző, Mógor Péter hegymászó, valamint Ferenczi Balázs kerékpárversenyző vehetett át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.