Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2017. Január 04. 17:00, szerda | PR
Forrás: Infopapa.hu

Concordia gázolaj, a legnagyobb hidegben is!

Concordia gázolaj, a legnagyobb hidegben is!

Az üzemanyagtöltő állomás alapáron kínálja az adalékolt gázolaját, mellyel garantált a hidegindítás egészen -30 fokig!

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban a mostaninál is hidegebb időjárás várható, bizonyos helyeken akár mínusz 20 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. Nem árt felkészülnie erre a hazánkban szélsőségesnek mondható időjárásra, különösen, ha diesel autója van. A nyers gázolajban ugyanis már -10 fok körül megindulhat a nagyobb paraffinkristályok kiválása, amelyek aztán eltömíthetik az üzemanyagellátó rendszer különböző pontjait. Ezt megakadályozandó, különböző dermedésgátló adalékot kevernek az üzemanyaghoz. Egyes töltőállomásokon az ilyen adalékolt üzemanyagokat csak 20-30 forintos felárért tankolhatjuk az autónkba, a pápai Concordia benzinkúton ugyanakkor az alap gázolajjal is -30 fokig garantált a hideg indítás!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 31. 10:23, péntek | PR

Megjelent Wéber Feri első saját dala

2020. Január 28. 11:59, kedd | PR

9 érdekes tény a lóversenyről

2020. Január 24. 15:07, péntek | PR

Újévi fogadalmak: Hogyan olvassunk több könyvet idén?

Olvasni ismét divatos elfoglaltság, ami nagy öröm lehet számodra is, hiszen egy jó könyvvel a kezedben megszűnik a világ, és egy új nyílhat meg előtted.