Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2017. Január 04. 17:00, szerda | PR
Forrás: Infopapa.hu

Concordia gázolaj, a legnagyobb hidegben is!

Concordia gázolaj, a legnagyobb hidegben is!

Az üzemanyagtöltő állomás alapáron kínálja az adalékolt gázolaját, mellyel garantált a hidegindítás egészen -30 fokig!

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban a mostaninál is hidegebb időjárás várható, bizonyos helyeken akár mínusz 20 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. Nem árt felkészülnie erre a hazánkban szélsőségesnek mondható időjárásra, különösen, ha diesel autója van. A nyers gázolajban ugyanis már -10 fok körül megindulhat a nagyobb paraffinkristályok kiválása, amelyek aztán eltömíthetik az üzemanyagellátó rendszer különböző pontjait. Ezt megakadályozandó, különböző dermedésgátló adalékot kevernek az üzemanyaghoz. Egyes töltőállomásokon az ilyen adalékolt üzemanyagokat csak 20-30 forintos felárért tankolhatjuk az autónkba, a pápai Concordia benzinkúton ugyanakkor az alap gázolajjal is -30 fokig garantált a hideg indítás!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 15:26, hétfő | PR

Nincs több leskelődés!

Találkoztunk már azzal a bosszantó helyzettel, amikor fürdőszobai ténykedésünk közben szembetaláltuk magunkat a kíváncsi szomszéd tekintetével?

2019. Szeptember 16. 15:23, hétfő | PR

Visszaszóljunk vagy sem?

Ismerős az a jelenet, amikor kollégáddal azon vitatkoztok, hogy ki hívja vissza a jelentkezőt.

2019. Szeptember 06. 17:03, péntek | PR

A legjobb zsírégető óra Budapesten

Ne higgy a furábbnál furább csodaszereknek – ha fogyni, formálódni szeretnél, az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő mozgásra van szükséged céljaid eléréséhez. Itt a biztos recept!

2019. Szeptember 06. 17:01, péntek | PR

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Ha otthonunk berendezéséről van szó, akkor a legnagyobb fókuszt általában a nappali és annak kanapéja kapja, pedig ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb a konyha és az étkező berendezése.