Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 23. 18:02, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Clint Eastwood új filmjét októberben mutatják be

Clint Eastwood új filmjét októberben mutatják be

Clint Eastwood Cry Macho című új filmjét októberben mutatják be Észak-Amerikában a mozik - jelentette be a Warner Bros. filmstúdió.

A 90 éves rendező-színész új westernje N. Richard Nash 1975-ben megjelent regénye nyomán született. Eastwood az egyik főszereplője a produkciónak, amelyben Eduardo Minett és Dwight Yoakam is játszik. A forgatókönyvet a Variety.com cikke szerint Nash és Nick Schenk írta.

Az 1978-ban játszódó történetben Eastwood egykori rodeósztárt és lótenyésztőt alakít, akit egy korábbi főnöke azzal bíz meg, hogy vigye haza hozzá a fiát, akinek anyja alkoholista. A Mexikóból Texason átutazó párosnak számos váratlan kalandban van része, és közben nemcsak a fiú tanul sokat a tapasztalt lovastól, hanem az idős ember is megtalálja lelki békéjét.

Eastwood már a nyolcvanas évek végén meg akarta filmesíteni az eredetileg is filmforgatókönyvnek készült regényt. 2011-ben pedig a cannes-i filmfesztiválon jelentették be, hogy Brad Furman Arnold Schwarzeneggerrel rendezi meg a történetet. Ez utóbbi próbálkozás azért fulladt kudarcba, mert a sztár éppen akkor vált el Maria Shrivertől.

Eastwood fáradhatatlanul dolgozik, legutóbbi filmje, a Richard Jewell világszerte 44 millió dolláros (13,5 milliárd forintos) jegybevételt hozott. A csempész című, 2018-ban bemutatott filmje pedig, amelyben egy drogfutárt játszott, 185 millió dolláros (57 milliárd forintos) jegyeladással zárta forgalmazását a mozikban.

A Cry Machót október 22-től vetítik Észak-Amerikában.

Címkék: clint eastwood, film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára